Στον Γεωπονικό Οίκο σας παρέχουμε συμβουλές για χρήση και εφαρμογή φυτοπροστατευτικών προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

WORK PROCESS

Lorem ipsum dolor sit amet, c-r adipiscing elit. In maximus ligula semper metus pellentesque mattis. Maecenas volutpat, diam enim.

 

1. Discuss

 

2. Make

 

3. Product

1. Μελετη

Μελετούμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Στόχος μας είναι να έχουμε μία πλήρη εμπεριστατωμένη εικόνα για το κάθε πρόβλημα η οποία θα μας δώσει τη σωστή λύση.

2. Εφαρμογη

Εφαρμόζουμε την θεραπεία σύμφωνα με τις σαφείς οδηγίες του γεωπόνου. Κάθε θεραπεία διαφέρει, δεν ακολουθούμε γνώμες και "Γιατροσόφια".

3. Αποτελεσμα

Παρακολουθούμε μαζί σας το αποτέλεσμα και την πορεία της θεραπείας. Δεν αφήνουμε στην τύχη της τη σοδειά σας.

Στον Γεωπονικό Οίκο σας παρέχουμε συμβουλές για χρήση και εφαρμογή φυτοπροστατευτικών προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η μελέτη από εμάς είναι τόσο σημαντική όσο και η τήρηση των οδηγιών από εσάς. Εάν οι συμβουλές δεν τηρηθούν όπως πρέπει τότε το αποτέλεσμα θα παρεκκλίνει του αρχικού στόχου

Είμαστε το ίδιο περήφανοι με εσάς με ένα θετικό αποτέλεσμα και ειλικρινά χαιρόμαστε να φροντίζουμε την σοδειά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ασχολούμαστε με σθένος και μεράκι για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 46371122000.