.jpg)
Οι καρποί της είναι πολύ μικροί σε μέγεθος, στρογγυλοί, ιδιαίτερα αρωματικοί και χυμώδεις.
Ο φλοιός της είναι λείος, πράσινου χρώματος όσο είναι ανώριμος, και πρασινοκίτρινος όταν ωριμάζει.
Η σάρκα είναι πρασινοκίτρινη, πολύ ξινή, με σπέρματα (κουκούτσια).
Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα για την παρασκευή ποτών και κοκτέιλ.
Επιπλέον, είναι ποικιλία ιδιαίτερης σημασίας για την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική.
Δέντρο μέτριας ζωηρότητας με λεπτούς κλάδους με πολλά αγκάθια.
Ευδοκιμεί καλύτερα σε ηλιόλουστες θέσεις και θερμές περιοχές.
Προτιμά έδαφος ελαφρύ, βαθύ, γόνιμο και με καλή στράγγιση.
Απαιτεί πολλά πλούσια καλοκαιρινά ποτίσματα εφόσον επιθυμούμε υψηλή παραγωγή.
Το κλάδεμά του συνίσταται να γίνεται την άνοιξη μετά το πέρας των παγετών και να είναι πολύ ελαφρύ.
Η περίοδος ωρίμανσης του καρπού είναι από τον Δεκέμβριο.
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ.: 46371122000.